مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام در رابطه با یک پرونده ضرب و جرح عمدی رای دادگاه اینگونه بوده: اظهارات شکایت و متواری بودن متهمین، عدم توفیق در جلب آنان، بزهکاری متهمین محرز و مسلم بوده و در راستای ماده 614 از قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 بخش تعزیرات از حیث جنبه عمومی متهم به دوسال حبس تعزیری و از حیث جنبه خصوصی بزه مستندا به مواد 449،448،709،714 از قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 به پرداخت یک درصد دیه کامل از بابت جراحت حارصه ناحیه چپ صورت و بیست و پنج صدم درصد دیه کامل از بابت ارش تورم پشت سر و چهار درصد دیه کامل از بابت ارش شکستگی تنه کتف راست در حق اینجانب محکوم میگردد. رای صادره غیابی و ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی است. میشه لطفا یه راهنمایی کنید چجوریه باید چیکار کنم؟!

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نامفهوم است .شما کی هستید وکجای پرونده ایید وچی را چجوریه وچکار کنید؟؟؟یاالله