مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دروغین تجاوز

یکی از پرسنل ما ترک کار کرده همسرم شکایت برای ترک کار کردن الان این خانم اومده شکایت کرده که بهم دارو داده تجاوز کرده بهم چطوری بیگناهی همسرم رو ثابت کنیم که این خانم دروغ میگن یه قران تو دستش گرفته هر جا میره قسم میخوره. راه حلی وجود داره برای اثبات بی گناهی ؟ حتی فروشگاهمونم پلمب کردن. قاضی یا اماکنم میگن یه خانم ابروشو بیخود نمیبره تهمت بزنه حتما چیزی شده میشه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام صرف شکایت کفایت نمی کنه ایشون باید جرم را اثبات کنند تا زمانی حکم بر محکومیت صادر نشده حتما از خودتون دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اماکن اجازه ندارم بدون دلیل مغازه رو پلمپ کنه.
اون خانم باید در دادگاه ادعای خودشو ثابت کنه و شوهر شما لازم نیست کاری انجام بده و می‌تونه انکار کنه و اثبات موضوع با شاکی است