مشاوره حقوقی رایگان - تهمت تجاوز

من تو اتاقم نشسته بودم که بابام اومد بهم گفت یه زن زنگ زد میگه پسرت به پسرم تجاوز کرده بعد من 17سالمه اون بچه فکر کنم حدودا 10یا11سالش باشه نمیدونم دقیقا،ولی این زنی که به بابام زنگ زد اینطور گفت همسایه دوستمه خونشون دوره یکم بعد من الان هیچی سر در نمیارم استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم کسی باهام میخواد صحبت کنه صدام میلرزه نمیدونم چیکار کنم شنیدم باباش هم خلافکاره حالم بدتر شد بحث شکایت نیست بحث آبرومونه جلوی در و همسایه آبرومون می‌ره نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از وکیل مشاوره بگیرید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تجاوز نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این اقدام را انجام نداده‌اید می‌توانید بعداً به عنوان اعاده حیثیت شکایت کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر اینکار انجام نشده دفاع کنید_حتما وکیل بگیرید یا مشاوره تخصصی