مشاوره حقوقی رایگان - در سال 1364 پدر زن اینجانب در چاه پدرش در اثر برق گرفتگی افتاده ته چاه فوت کرده

در سال 1364 پدر زن اینجانب در چاه پدرش در اثر برق گرفتگی افتاده ته چاه فوت کرده حالا برای وارث دیه تعلق میگیرد .. در حالی که آن زمان یکی از برادران پدر زنم چون مامور دولت بوده پرونده را بدون قاضی آورده خانه به بهانه اینکه جنازه تحویل خانواده اش شده از مادر زنم رضایت گرفته و پرونده بسته اند ... لازم بذکر هست مادر زنم اصلا سواد ندارد بیسواد است ... حالا چون پدر مرحوم فوت کرده میشه از دارایی اون درخواست دیه کرد یعنی دیه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ب تماس بگیرید راهنایتان بکنم.یاالله