مشاوره حقوقی رایگان - ارزیابی، نقد و بررسی سوال و بررسی نقاط قوت و ضعف سوال

ع همسرش الف را تشویق میکند که از خانه ای که به او ارث رسیده را بفروشد و زمین برادر او را بخرد چرا که به زودی در کنار آن زمین مجتمع تجاری بزرگی بنا شود و در این نتیجه زمین ارزش چند برابری پیدا میکند به نحوی که بعد از آن میتواند چند خانه خریداری کند. همچنین او به الف میگوید من خودم ضامن خسارات تو میشومو از این بابت نگران نباش. البته میگوید برادرم مهندس است و این اطلاعات را به من داده و او دروغ نمیگوید. الف هم عمل میکند اما بعد از مدتی متوجه میشود که ساخت مجتمع واقعیت نداشته و علاوه بر آن زمین مزبور توی طرح است و باید آن را به شهرداری واگذار کند. اکنون سوال این است که مسئول جبران خسارت الف کیست ؟ چرا؟ آیا ضمانت ع در این فقره نقشی در کاهش یا فقدان مسئولیت دیگران دارد؟ چرا؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
چون با اراده ی خودش خرید و فروش انجام داده معاملات ایشان صحیحه...درصورت نیاز به مشاوره میتونید با بنده تماس بگیرید.