مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام زمینی دارم در طرح هستش و نیاز به فروش آن دارم در صورتی که خریدار اطلاع داشته باشه که در طرح هستش و به همین دلیل قیمت پایین تری پرداخت کنه مشکل قانونی داره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله باطل است و صرفاً در صورت اطلاع نمی تواند خسارت بگیرد.
در صورت بطلان معامله می تواند ثمن معامله را پس بگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مبایعه‌نامه شرط نمایید که زمین در طرح میباشد و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چنین معامله‌ای اساساً باطل است. در صورت عدم اطلاع خریدار، علاوه بر ثمن، خریدار می‌تواند خسارات وارده را نیز از فروشنده مطالبه نماید.