مشاوره حقوقی رایگان - تخریب سهوی اموال توسط طفل

با سلام مشتری به مغازه بنده مراجعه کرده و در حین خرید گوشی موبایل خود را روی میز پیشخوان رها کرده و مشغول خرید شد. فرزند شش ساله بنده در حین بازی بدون اینکه متوجه وجود گوشی روی میز باشد سهوا آنرا بر زمین انداخته و گوشی آسیب دیده و فرد اکنون مدعی دریافت خسارت از بنده می‌باشد آیا بنده مسئولیتی در این بابت دارم و باید خسارت ایشان را بپردازم؟ در صورت شکایت آیا بنده محکوم به پرداخت خسارت خواهم شد؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما چون ولی قهری هستید مسئول پرداخت خسارت میباشید چون موظف به نگهداری طفل بوده اید

پرسشگر :

با پاسخ داده شده موافق نیستم چون مسئوليت سرپرست مطابق قواعد عمومي مسئوليت مدني مبتني برتقصيراست؛ يعني
سرپرست وقتي مسئول جبران زيان است كه درنگهداري يا مواظبت از صغيريا مجنـون كوتاهي كرده باشد،علاوه برآن، فعل زيانبارمجنون يا صغيرهم فعل نامتعارف باشد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله هم شما وهم کودک مکلف به جبران خسارت زیان دیده هستید
کودک از باب اتلاف
شما ازباب تقصیر درحفاظت ومزاقبت از کودک مسیولیت مدنی دارید