مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

با سلام
بنده مدتی در شرکتی بدون داشتن قرارداد مکتوب مشغول به کار بوده ام تا اینکه ماه گذشته کارفرما به من اعلام کرد دیگر سرکار نیایم اما متوجه شدم بیمه ماه آخر من را رد نکرده و از طرفی برای من ترک کار زده که به همین دلیل من نمیتوانم درخواست بیمه بیکاری دهم
با توجه به اینکه تمام حرف های مابین من و کارفرما شفاهی بوده و هیچ قرارداد مکتوبی بین ما وجود ندارد آیا راهی برای احقاق حقوق بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به سوابق بیمه و دریافت استشهادیه محلی میتوانید طرح شکایت کنید