مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعلام ترک کار کارگر

سلام، وقت بخیر.
من به عنوان کارفرما در ارسال لیست بیمه، یک نفر از کارگرها را باید ترک کار میزدم چون دیگر در کارگاه من حضور نداشت. ولی به اشتباه فقط از لیست ارسال بیمه حذف کردم و الان سازمان تامین اجتماعی مبلغ حق بیمه آن کارگر را به عنوان بدهی برای من لحاظ کرده است.
به چه طریق میتوانم آن را حذف کنم؟
در ضمن کارگاه من تعطیل بوده و آخر اسفند ولی بازرس بیمه 99/12/24 گزارش رد کرده و آن کارگر را هم در لیست نوشته است

پاسخ ها :

عدم اعلام ترک کار کارگر بدهی بیمه ترک کار کارگر بیمه