مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

با سلام. بنده درمورخه 98/08 در کارگاهی مشغول به کار شدم. اما کارفرما لیست بیمه ام را یک ماه در میان یعنی برج 9 و 11 را لیست نداده بود. اما بر اساس بازرس اداره لیست بیمه ام تکمیل شد و ماه های که برایم رد نکرده بود، اتوماتیک اضافه شد. بعد از آن در برج 99/03 کارگاه پلمپ شده و ما بیکار شدیم. منتها به دلیل متواری بودن کارفرما تا این لحظه نتوانستم از بیکاری استفاده کنم. آیا با این که از برج 3 کارفرما لیستی به تامین اجتماعی نداده و ترک کار اعلام نشد، بیمه من با نظر به اساس بازرس اداره تعاون زمانی حساب می شود؟ آیا تا زمانی که کارفرما ترک کار کتبی اعلام نکند قانونی من کارگر آن کارگاه محسوب میشم؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام؛با عنایت به شرایط برخورداری از بیمه بیکاری ذینفع می‌بایست ظرف مدت یکماه بامراجعه به اداره کار مربوطه مراتب بیکاری خود از تاریخ مقرر...و آماده بکار بودن خود را ضمن تقاضای استفاده از بیمه بیکاری را بنماید.مضافاً به اینکه شما که به اراده خود ترک کار نکرده اید.. تا از شمول این مقررات خارج شوید.