مشاوره حقوقی رایگان - مستمری زن فوت شده به بازماندگان

سلام. خانم بنده فوت شده و هیچ بچه ای هم نداریم و هر دو ما کارمند شهرداری هستیم. خانومم فرزند شهید هست که مادر او هم در قید حیات هست و حقوق شوهر شهیدش رو که میشود پدر خانومم، میگیرد. البته مادر خانومم دوباره ازدواج کردند و شوهر دوم او هم در قید حیات هست. حالا میخواستم بپرسم با توجه به موارد صدرالذکر و این که خانومم از طریق سهمیه پدر شهید خود در شهرداری از طریق آزمون استخدام شده بود و به صورت پیمانی در شهرداری کار میکرد و این که بعد از یک مدت قرار بود از پیمانی به حالت رسمی تبدیل وضعیت بشود و فعلا به صورت پیمانی کار میکرد و به تامین اجتماعی از طریق اداره بیمه واریز میشد.
حالا میخواستم بپرسم الان که خانومم فوت کرده، حقوق خانومم از طریق سازمان تامین اجتماعی به من میرسد یا مادرش؟ البته این هم بگویم که من به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم و فقط یک جمله به من گفتند که چون بچه نداشتیم کلا حقوق خانومم قطع میشود و هیچ کدوم یعنی من و مادر خانومم تعلق نمیگیرد. میشود راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حقوق ایشان با وجود نداشتن فرزند نه به شما میرسد و نه به مادرشان چون هر دوی شما چه در حال و چه آینده مستمری دارید و قانونا نمیتوان از دو جا مستمری گرفت.