مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با توجه به مدارکی که من دارم اگر علیه اداره ای که در اون کار میکنم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم جهت تبدیل وضعیت نتیجه داره؟
مدارک:
1. بیش از پانزده ابلاغ جهت انجام نظارت پروژه های مختلف در سطح استان
2.گرفتن دوره آموزشی استخدام بدو خدمت از سازمان مدیریت استان که خوده اداره فرستاده
3.در حدود 400 ساعت آموزش که اداره فرستاده
4.فرستادن به ماموریت توسط اداره در سطح استان و تهران
5.استخداممون خرید خدمته ولی نوع قراردادی که بسته شده کار معینه و بیمه هم خوده اداره برام رد کرده
6.ابلاغ عضویت در کمیته های مختلف توسط اداره
7.تاریخ اولین قراردادم ساله 91

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

قرارداد فی مابین
خرید خدمت است
فقط با طراضی طرفین
تبدیل امکان دارد