مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام وقت خوش
همسر برادر بنده از تعداد 370عدد سکه مهریه اش 70عدد را از ثبت و 300عدد را از دادگاه اجرا گذاشته اما برای 70عدد ثبت،3دانگ سهم برادرم از منزل مشترکشان را توقیف کرده ولی مستثنیات دین بوده و رفع توقیف شده اما از طریق دادگاه اقدامی برای 70تا نکرده است و برادرم برای هردومورد اعسار زده (که هردو پرونده در یک دادگاه و شعبه توسط یک قاضی رای صادر شده) و در هردو پرونده محکوم به پرداخت 5سکه پیش و هر 4ماه یک عدد شده و خانم به رای 300عدد اعتراض زده و حالا رای دادگاه تجدیدنظر آمده گفته رای دادگاه بدوی درست است و خانم مدرک معتبری برای نقض رای ارائه نداده، اما درپرونده 300عدد، پیش قسط به 20عدد تغییر یافته و اصلاح میشود ولی برای اجرای حکم باید ابتدا درمورد 70عددسکه بصورت 5تا و هر 4ماه یکی پرداخت شود بعد از اتمام و خاتمه آن پرونده 300عدد قابلیت اجرا دارد و رای قطعی است حالا سوال بنده اینست 1-آیا خانم میتواند دوباره به این رای اعتراض کند؟2-آیا خانم میتواند بگوید من فقط رای همان 300تا را میخواهم که اجرا شود و 70تا ر انمیخواهم؟ دراینصورت برادرم چگونه باید پرداخت کند؟ اگر خانم 70تا را مجدد از دادگاه اقدام کرد برادرم میتواند با همین رای اقدام به پرداخت کند؟
بسیار سپاسگزار از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر رای در تجدید نظر تایید شده است قطعی هست و قابل اعتراض نمی باشد و به نظر ما محکوم له می تواند ابتدا تقاضای صدور اجراییه برای 300 سکه داشته باشد و از درخواست اجراییه برای 70 تا فعلا صرف نظر کند چرا که اجرای حکم منوط به درخواست صدور اجراییه از سوی محکوم له می باشد