مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن صاحب سند و پلاک خودرو برای رفع توقیف پلاک خودرو

بنده 2سال پیش ماشین سمندی را از شخصی خریداری کردم. رفتیم نمایشگاه برای تنظیم قول نامه بعد از رویت سند و برگ سبز ماشین بنده برای خرید و معامله 2فقره چک دادم او هم با کلک گفت بعد از وصول چک قول نامه و سند را می دهم و تنها کارت ماشین و بیمه نامه را داد بعد از وصول چکها تا قران اخر طرف نه قول نامه نه سند خودرو نه برای تعویض پلاک اقدام کرد الان هم 3ماهه درزندان هست با هر بدبختی سند ماشین و برگ سبز را گیر اوردم ولی قول نامه ندارم و صاحب نمایشگاه هم فوت کرده صاحب سند و پلاک خودرو الان بعد از 2سال خودرو را توقیف پلاک کرده که من اصلا ندیدمش و نه میشناسمش ادعا کرده اگه شما خلافی باپلا ک من کردید چه کسی پاسخ گو بود. الان هم بهش زنگ میزنم بیا برای تعویض پلاک و سند خودرو و رفع توقیف نمی اید جای دور هم می نشیند ادعا می کند شما سند ماشین و کارت ماشین را برای من بفرست من رفع شکایت از راهور وبعد وکالت تعویض پلا ک وسندبرای شما بدهم من هم بهش اطمینان نمی کنم می ترسم کلکی داشته باشد و همینطور هم هست چکار کنم خودش شکایت کرده خودش نمی اید جلو میگوید همه چیز را در اختیار من بذار خودش هم فهمیده قول نامه ندارم لطفا کمکم کنید من تا اخر مبلغ ماشین را به شخص قبلی که در زندان هست پرداخت کرده ام و فقط کارت ماشین و سند ماشین و اصل سند کمپانی و برگ سبز را دارم

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
باید دعوی الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل وی تا مالک رسمی مطرح گردد
برای اثبات بیع هم شهودتون رو تعرفه کنید و همچنین میشه از اقرار فروشنده هم کمک گرفت