مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام مشاع

سلام وقت بخیر
ما در یه آپارتمانی زندگی می‌کنیم که بخاطر اختلاف سطح دو پشت بام دارد یکی ازین پشت‌بام‌ها دوتا در ورودی داره یکی از آشپزخونمون و یکی هم از راهرو مشا و زمانیکه که این آپارتمان ساخته شده سازنده بین دوتا در و با آهن بسته که کسی مشرف به خونه نشه و یه قسمت مخصوص کولر و آنتن هست حالا بعد 10سال یکی دو تا صاحبخونه اضافه شدن و به این نرده ها گیر دادن که باید برداشته بشه اگر برداشته بشه هرکسی بیاد رو پشت بام میتونه داخل خونه رو ببینه آیا اگر همسایه شکایت کنن وبخوان نرده هارو بردارن می تونن؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت اقدامی که سازنده جهت ایجاد درب آهنی و نرده ها کرده است از لحاظ قوانین شهرداری می تواند مورد ایراد از سوی ساکنین قرار بگیرد اما باید به این نکته توجه شود که زمانی که قرارداد منعقد شده است حتما ساکنین جدید خانه را بازدید کرده اند و با التفات به این وضعیت اقدام به انعقاد معامله کرده اند فلذا نمی توانند خلاف قرارداد اقدامی انجام دهند‌. مضافا بر این که این اقدام منجر بر مشرف شدن هم خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر از خیلی قبل به همین روال بوده است ایشان نمی‌تواند اقدامی کند ولی درمجموع مسائل آپارتمان نشینی بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه اولا نرده ها از ابتدا بوده و برداشتن نرده ها سبب نقض حریم خصوصی و ضرر شما می‌شود طبق قاعده لاضرر ، به نظر در صورت شکایت حکم بر عدم اجابت خواسته آنها صادر می‌شود. به شرطی که دفاع خوبی صورت بگیرد و دادگاه مشرف شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما نظر کارشناسی که میاد میبینه شرطه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا ابتدا با تامین دلیل کارشناسی شود و اظهارنظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اقامه دعوا ، شما میتوانید دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات شهرداری ملاک عمل است . اگر در دادگاه مطرح شود با ارجاع به کارشناس رسمی موضوع بررسی و نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل می باشد .