مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن سند

سلام من یک موتور سیکلت از یک مغازه دار خریدم که در اصل مغازه دار واسط بین من و صاحب اصلی موتور شد من موتورو خریدم و پولشو تمام و کمال پرداخت کردم٬ حالا صاحب اصلی موتور به خاطر مشکلات شخصی که با مغازه دار داره نمیاد سنده منو به نامم بزنه همه ی مدارکای موتور دسته خودمه ولی به نامم نیس من رفتم پیشه عریضه نویس گفته که تو باید از مغازه دار شکایت کنی منم شکایت کردم ولی آدرسی که ازش دارم فقط مغازشه اونم از اون مغازه رفته تنها مدرکی که دارم شماره تلفن مغازه دار با شماره تلفن صاحب اصلی سنده و دادگاه ادرس میخواد و قبول نمیکنه سند موتور به اسم خواهر صاحاب موتوره ادرس و کد ملی و همه چیزش توی سند هست اما تهرانه و من اراکم و نمیدونم بازم همین ادرسین که توی سند نوشته یا نه راه و چاره من چیه ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
دادخواستتون رو بصورت مجهول المکان تقدیم کنید که در اینصورت با انتشار اگهی تکلیف ابلاغ از شما ساقط میشه