مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار موقوفی تعقیب

سلام.
با عرض سلام ادب و احترام
از فردی تحت عنوان کلاهبرداری، خیانت در امانت و تبانی و مشارکت برای بردن مال دیگران شکایت کیفری شده است که قرار منع تعقیب صادر و سپس به قرار اعتراض شد که در حال رسیدگی می باشد.
به دلیل طولانی شدن زمان رسیدگی و ورود ضرر و زیان و خسارات مادی و معنوی بسیار زیاد در شعبه بازپرسی دیگری شکایت دیگری از همان شخص تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضاء یا سفید مهر مطرح شد که قرار موقوفی تعقیب به دلیل اعتبار امر مختوم صادر شده ( به استناد همان قار صادره قبلی از شعبه بازپرسی شکایت اول)
با توجه به اینکه عناوین شکایت و اتهام مطرح شده متفاوت است آیا صدور قرار موقوفی تعقیب وجاهت قانونی دارد و طریقه اعتراض و دفاع چیست؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باید به این قرار نیز اعتراض نمایید