مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان مزایده ملک برای مهریه

سلام. همسر برادرم بابت گرفتن مهریه از سهم الارث مرحوم پدرم ملک ورثه رو توقیف کرده و میخواهد برای مزایده بگذارد و کارشناس هم قیمت زده است.
اولا مدت زمان این که ملک به مزایده برود چقدر هست؟
دوم اگر ملک برای 15 سال در رهن یکی از وراث باشد، باز هم در مزایده فروخته میشود؟
آیا دادگاه نباید سایر وراث رو هم از مشکل به وجود آمده مطلع کند چون هیچ ابلاغیه برای سایرین نرفته و فقط برای برادرم ابلاغیه کارشناسی ارسال شده است.
تشکر.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
نیاز به ابلاغ به سایر وراث نیست به این دلیل که فقط سهم الارث برادرتان فروخته می شود‌.