مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام
آیا میتوان برای رهایی از یکی از ورثه های ملک پدری و بدون رضایت آن ملک را در مزایده گذاشت و خود برنده مزایده شد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام برنده شدن در مزایده منوط به این است که فردی بیشترین قیمت را دهد و طرفین دعوی اولویت دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت و انجام کارهای قانونی دادخواست فروش بدهید که ملک از طریق مزایده به فروش می رود.
اگر قصد دارید خودتان بردارید باید در مزایده شرکت کنید.
در مزایده کسی که بیشتر قیمت را پیشنهاد بده برنده مزایده اعلام می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما در صورتی که از ورثه هستید با استناد به گواهی انحصار وارثت که از شورای حل اختلاف دریافت کرده اید اقدام به ثبت دادخواست تقسیم ترکه می کنید که در این حالت حتی با عدن رضایت هر یک از ورثه ، ماترک از جمله ملک مورد اشاره تقسیم خواهد شد که معمولا تقسیم ملک به صورت فروش آن صورت خواهد گرفت و ماحصل فروش، بین ورثه تقسیم می شود . مضافا بر این که هر یک از ورثه در زمان مزایده و فروش ملک می توانند خود را به عنوان خریدار ملک معرفی کنند و ملک را از آن خود کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله امکان پذیر است اقدام نمایید...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر سند رسمی دارید و گواهی عدم افراز از ثبت اسناد محل گرفته اید . می توانید از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش بنمایید . خودتان هم در مزایده شرکت نمایید .

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
بله اگر در مزایده شرکت کنید و شرایط خرید داشتین میتونید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر 1 از وراث این حق را دارند که بتوانند به تنهایی یا همه با هم وکیل دادگستری بگیرند و اقدام نمایند و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
خیر شخصی که به عنوان ورثه در مورث پدری شناخته می‌شود، نمی‌تواند بدون رضایت دیگر ورثه‌ها، ملک را بفروشد اقدام به فروش ملک بدون رضایت سایر ورثه‌ها جرم است.

برای فروش ملک مشترک، نیاز است که تمامی ورثه‌ها با موافقت خود، به فروش آن ملک در زمان مشخص و با شرایط مشخص، رضایت دهند و همچنین در قبال دریافت قیمت فروش، سهم خود را در آن به دست آورند.
البته می توانید درخواست فروش ملک مشاع غیر قابل افراز به دادگاه بدهید در این صورت کسی برنده مزایده خواهد بود که بیشترین قیمت را ارائه بدهد..