مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با همسایه سر دزدی

من از ماشین پیاده شدم برم خونه دیدم یه بچه 6 ساله با یه بچه 10 ساله دارن کاپوت ماشین همسایه بغل ام رو باز می کنن ( در واقع کاملا باز کردن ) من رفتم گفتم شما کی هستین ( یکی شو می شناختم ) اون یکی که اصل کاری بود و 6 سال داشت فرار کرد دویدم گرفتم و پرسیدم خونتون کجاست که اون از ترس گریه می کرد.

خلاصه تا 1 دقیقه خانوادش پیدا شدن و 5 تا مرد کلا ( همسایه جدید هستن نشناختم ) منو مورد ضرب و شتم قرار دادن ( فک کنم تا جایی که یادمه بالای 10 تا سیلی زدن ) بقیه جاهامو هم مشت زدن ( خلاصه مامور اومد رفتیم هر دو رضایت دادیم اومدیم )

1- من تنها زندگی می کنم و این ممکنه فردا کینه دار بشن کارای دیگه بکنن ؟
2- بنظر شما شکایت بکنم بهتره ؟ ( البته اونا تو شکواییه نوشتن آدم ربایی ) ( ماشین همسایه بوده و فک نکنم بیاد شاهد باشه - چون تو دعوا کنار کشید )
3- فردا اگه کاری کنن ( مثلا مزاحمت و... ) چیکار می تونم بکنم ؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. 1-!!! 2- اگر رضایت داده باشید امکان شکایت وجود ندارد. 3- بسته به اقدامشان شکایت یا دعوی حقوقی مناسب طرح کنید.