مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر شاهد

سلام، بنده یک شاکی دارم که مدعی است او را مورد ضرب و شتم قرار دادم اون شخص از ناحیه چشم مشکل دارد و عمل هم کرد و در پرونده نامه پزشک قانونی دارد
وقتی به دادیاری رفتم ازم شاهد خواستن که ثابت کنم بنده دعوایی با شاکی نداشتم
من هم شاهد آوردم، یک نفر، و دادیار گفت همین یک نفر کافیست،،
لازم به ذکر است که شاکی واسه دادیاری شاهد برده اما پس از مدتی او دوباره انجا رفت و اعتراف کرد که شاکی او را به زور و تهدید وادار کرده که برایش شهادت بده و مرا محکوم کنن
حالا سوال اینجاست چطور با شاکی هیچ برخوردی نشده و فعلا تنها شاهدش برگه پزشک قانونیست،
پرونده به کیفری رفت و قاضی بهم میگه اصلا کی از شما خواسته شاهد بیاری شاکی باید شاهد بیاره نه شما
الان شاکی شاهدی نداره ولی من شاهد دارم ایا بنده محکوم به دیه یا زندان میشم؟؟
الان با وثیقه آزادم دو سه سالی

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما محکوم میشوید و باید تا پرونده دادگاه میباشد یا وکیل بگیرید ویا از وکیل مشاوره .