مشاوره حقوقی رایگان - ازمون استخدامی سال 99

با سلام
بنده در ازمون استخدامی پیمانی شرکت نموده و به عنوان نفر اول جهت بررسی مدارک معرفی شدم ولی به دلیل عدم احراز شرایط از ادامه فرایند استخدامی حذف شدم و نفر دوم با نمره بسیار پایین جایگزین شد.
جواب نیروی انسانی دستگاه استخدام کننده این بود که در ابان سال 98 این رشته از شرایط احراز حذف شده است بر همین اساس شما شرایط احراز را ندارید و روند استخدامی حذف شده اید.
حال نکته قابل توجه این است که در همین ازمون برای بعضی از استان های دیگر این رشته قابل قبول است و استخدام شده اند
ایا امکان دارد در دفترچه مشاغل که این رشته حذف شده است برای یک استان قابل استناد و برای استان دیگر غیر قابل استناد باشد
خواهشمند است راهنمایی فرمایید که چطور می توانم پیگیر باشم تا حقم ضایع نشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به امور استخدام و مشاغل در خصوص ان ارگان خاص مراجعه کنید و جویا شوید و اگر دلیلی وجود نداشت برای عدم استخدام شما به دیوان عدالت اداری شکایت کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید09113963026