مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد

با سلام کارگری در کارخانه ی سنگبری بعد از تایم کاری به صرف چای به اتاق می‌رود و در حالیکه زیر سماور روشن بوده خوابش می برد و متاسفانه بر اثر گاز گرفتگی فوت میکند در حالی که اتاق مجهز به کولر گازی بوده و کولر روشن بوده و کارگر سابقه ی تشنج هم داشته . دادگاه صاحب کار را 70٪ مقصر کشانده است، صاحب کار کارخانه را اجاره کرده و از نحوه ساخت و لوله کشی آن اطلاعی نداشته.
میخوام بدونم چطور 70٪ مقصر شناخته شده در حالی که هیچ کاری نکرده و چرا هیچ درصدی برای صاحب اصلی کارخانه که ملک مال اونه و ساخت بنا به ایشون مربطه در نظر نگرفته ؟
میخوام بدونم بعد از اینکه رای دادگاه صادر شد آیا امکان تجدید نظر وجود داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بی انصافی در حقمون نشه.

پاسخ ها :

علي  حضرت پور كنچوبه

جناب آقای علي حضرت پور كنچوبه :

زمانی که رای صادرشد ،از زمان ابلاغ شما 20 روز وقت دارید نسبت به آن اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه فرصت اعتراض به نظریه کارشناسی تمام نشده حتما به نظریه اعتراض کنیم چون دادگاه ها معمولاً بر اساس آخرین نظریه کارشناسی حکم میدهند