مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگر

با سلامو خسته نباشید
کارگری در حال انجام کار از ارتفاع سقوط میکنه و منجر به فوت میشه
میخاستم بدونم که کارشناسنان امر در این مورد متوفی رو هم مقصر مینویسن؟
و اگر مقصر بنویسن چند درصد مینویسن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و کارشناس با توجه به ایمنی محیط کار اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت حادثه دقیقا توسط کارشناس بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیر قابل پیش بینی ونظر کارشناس ملاک است

الهه السادات میرحسینی

سرکار خانم الهه السادات میرحسینی :

با سلام
موضوع به کارشناس ارجاع داده می شود و کارشناس مربوطه در این خصوص اظهارنظر می نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام با معاینه دقیق کارگاه توسط کارشناسان و بررسی شرایط ایمنی تقصیر هر یک از کارگر یا کارفرما و درصد آن مشخص میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله احمالش هست و تعیین درصد بر عهده کارشناس است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمیتوان نظری داد کارشناسان باید موضوع را بررسی و اعلام نظر دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میزان تقصیر کارگر و کارفرما توسط کارشناس با بررسی تمام جوانب تعیین خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام بله احتمالش زیاده بستگی به نوع کار و شرایط محل و زمان و... دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به نظر کارشناس دارد قابل تشخیص نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کارشناس ومیزان تقصیر کارگر وکارفرما خواهد بود

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام بله همه چیز بستگی به نظر کارشناسان داره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تشخیص تقصیر و میزان آن با کارشناسان مربوطه است و آنان نظریه خود را در این مورد با برسی نحوه سقوط و نیز شهادت شهود اعلام می نمایند ، لیکن بعد از اظهارنظر شما نیز می توانید نسبت به آن اعتراض کرده و درخواست کارشناسی مجدد داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موضوع به کارشناس ارجاع می گردد و نظر ایشان ملاک اعتبار است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

موضوع کارشناسی می شود و احتمال مقصر دانستن متوفی نیز وجود دارد‌.