مشاوره حقوقی رایگان - گازگرفتگی کارگر

با سلام
کارگر افغانی 16 ساله ملک مجاور، شب را در خانه کارگری ملک ما گذراند و در اثر گازگرفتگی فوت شد، درصورت شکایت بستگان کارگر، مالک زمین و کارفرما چقدر مقصر شناخته میشند.
کارگر در این زمین مشغول بکار نبوده و فقط یک شب آنجا خوابیده بوده.
ممنون از توجهتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس رسمی میزان تقصیر کارفرما و کارگر را با بررسی تمام جوانب موضوع مشخص خواهد کرد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مقصر توسط کارشناس رسمی دادگستری و میزان تفصیر هر یک مشخص خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناسی شود و مقصر ودرصد تقصیر اثبات شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توسط کارشناس تعیین می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر با دعوت یا اجازه صاحب ملک به آنجا آمده باشد مالک مسئولیت صد درصد دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممکن است 100 درصد بستگی به شرایط دارد توضیحات کافی نیست