مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت در سفته

با سلام
بنده 10 سال قبل تعدادی سفته جهت ضمانت استخدامی برادر یکی از دوستان امضا ظهر سفته کرده ام که امانت نامه آن نیز موجود است اما ایشان با جعل امضای من ظهر 49 عدد سفته دیگر و منضم کردن به سفته هایی که امضای اصلی داشته، اقدام به دریافت وام و عدم پرداخت آن نموده اند که من بعد از 10 سال بواسطه ممنوع الخروجی از این امر مطلع شده ام و از رای واخواهی کردم، شکایت جعل و خیانت در امانت من در دادگاه کیفری هم به موازات در حال رسیدگی است اما قاضی حقوقی به هیچ وجه نه قبول توقف رسیدگی تا رای دادگاه کیفری میکنه نه به استناد اقرار نامه خیانت در امانت اون شخص و نه به استناد منضم شدن 49 فقره سفته جعلی و فقدان قرارداد ضمانت من در بانک، حاضر به گذشت نمیشه و میگه من حکم پرداخت تسهیلات رو برای شما صادر میکنم، بعدا رای کیفری بیارید و اعاده دادرسی بگیرید. محکومیت من و برگشت حکم جلب و ممنوع الخروجی قطعا منجر به اخراج من از کار و از بین رفتن زندگیم میشه. بفرمایید برای برگردوندن رای حقوقی و اثبات بطلان این ضمانت چه راهی وجود داره؟؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

شما باید ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت سند و امضاء ان را به اعلام نمایید تا کارشناس به موضوع رسیدگی کند
البته تا پایان اولین جلسه دادرسی فرصت این ایراد وجود دارد که اگر جلسه اول برگزار شده است موضوعا منتفی است در غیر اینصورت به اطاله دادرسی شما کمک می کند تا رای کیفری صادر گردد
البته راههای دیگری هم برای اطاله دادرسی وجود دارد که باید به فراخور پرونده عنوان شود
البته وصف تجریدی بودن اسناد تجاری مانع استماع ایرادات شما در مقابل دارنده باحسن نیت است اما اثبات عدم انتساب قرارداد ضمانت به شما بهترین راهکار برای برون رفت از این قائله است
القصه اینکه پرونده شما پیچیدگی های خاص خودش رو داره و ارائه نقشه راه مناسب نیازمند مطالعه و تدقیق در مفاد اسناد و مدارک پرونده است
در صورت کسب راهنمایی بیشتر با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید