مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

با سلام و احترام.
بنده از فردی طلب داشتم و وی بجای پول، ماشین خود را به من فروخت. معامله درحضور چند نفر و با یک فروشنامه دستی تنظیم شد و شهود و طرفین امضا زدیم. 18 میلیون پول دادم و 5میلیون چک که همزمان با تنظیم سند باید پاس میشد.
چندروز قبل از تاریخ تنظیم سند، جفت پلاک های ماشین به همراه فروشنامه وستی که داخل خودروی من بود، سرقت شد و بنده از فروشنده ماشین شکایت کردم که متاسفانه دادیار منع تعقیب صادر کرد و حتی اشاره ای به فروشنامه هم در رای نکرد.
بعد از مدتی متوجه شدم فروشنده به صاحب سند مبلغ 15 میلیون بابت همین ماشین بدهکار است و صاحب سندنیز سند را نمی دهد.
یک شب صاحب سند و فروشنده با همدستی هم، ماشین را بدون حکم توقیف و باهماهنگی یک مامور خدانشناس، به بهانه درگیری و تصادف از درب مغازه بنده با جنجال فراوان به کلانتری منتقل میکنند و از بنده به جرم خیانت در امانت شکایت میکنند.
در این کشمکش ها، با کمک خداوند، کپی فروشنامه به دستم میرسد.
پرونده شکایت آنها ومن به یک شعبه بازپرسی انتقال می یابد.
بازپرس هر 3طرف پرونده را خاسته است و من هم نمیدانم باید چه شکایت و دفاعیه ای در روز جلسه داشته باشم.
لطفا راهنمایی فرمائید.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پرونده شما نیاز به مطالعه دارد و باید برای دفاع وکیل بگیرید