مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از زندان رفتن

سلام
من تازه میخوام ازدواج کنم و برام مهریه 400 سکه و 300 مثقال طلا تعیین و سه دانگ خانه تعیین کردن حالا میخوام ببینم اگه عقد عند الاستطاعه باشه زندان نمیرم؟ و چکاری کنم که فردا مثل همه این افرادی که در فروم شما به دردسر افتادن، من به دردسر نیفتم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بهترین راهکار اینه که مبلغ مهریه را پایین بیاورید و هر چند عبارت عندالاستطاعه یعنی زمانی که شما توانایی پرداخت دارید مهریه قابل پرداخت است لکن مالی زمانی که است که شما هیچگونه مال و اموالی یا درآمد مناشبی نداشته باشید که تشخیص و احراز آن با دادگاه و مصداق مشخصی از آن برای توانایی یا عدم توانایی در دست نیست. لذا پیشگیری بهتر از درمان است