مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو و نقل و انتقال سند

با سلام احتراماً به استحضار مي رساند:
اینجانب س ......... برابر قرارداد مورخ09/08/97،دستگاه اتومبيل سواري لیفان سيستمx50 مدل 1395 رنگ سفید شماره موتور .................... شماره شاسي .............. شماره موقت / دائمی .......... داراي تک جلد سند مالكيت صادره از خمینی شهر اداره راهنمايي و رانندگي خمینی شهر را به م. ساکن .......... در بنگاه ز به مدیریت آقای س فروخته ام. و یک دستگاه تیبا مدل 97 با کارکرد 11000 به مبلغ 380000000 ملیون ریال را از بنگاه ز به مدیریت س خریدم و بنگاه اعلام نمودند فروشنده (صاحب خودرو) نظنزی است و بعد از مراجعه ایشان و امضای قولنامه یک برگ آن را به شما میدهیم. و سند ماشین هیچ گونه مشکلی ندارد. بعد از گذشت 28 روز در تاریخ 07/09/97 در ساعت 8:30 و پیگیری های زیاد سند خودرو تیبا با وکالت تام الاختیار توسط آقای م به دست اینجانب رسید که جهت فک پلاک به اداره راهنمایی رانندگی خمینی شهر مراجعه نمودم و بعد از انجام مراحل فک پلاک (بازدید فنی) مامور مربوطه اعلام نمود ماشین لیزینگی است و نمیشود فک پلاک نمود. اینجانب مدارک را به م تحویل دادم ایشان مدارک (سند و وکالت نامه) را تحویل و گفت میرم بنگاه یا باید پول شما را باید بدهد یا بدهی را پرداخت نماید. و طی تماس با بنگاه که چرا شما ماشین لیزینگی به اینجانب فروختید و اعلام نکردید که سند آزاد نیست. از آنها درخواست قولنامه را نمودم که بنا شد آقای م زحمت آن را بکشد که در نهایت ایشان هم از نیاورد به نزد آقای م رفتم و گفتم سند لیفان آماده است بیاید تا نقل و انتقال در یکی از دفترخانه ها انجام دهیم. فرمودند چون من ماشین را میخواهم بفروشم . هزینه دفترخانه را کم میکنم و پول شما را میدهم. گفتند شما اول تکلیف خودرو تیبا را با بنگاه مشخص کنید و شما تیبا را از بنگاه خریده اید کاری به من ندارد. در صورتیکه خودرو تیبا کاری به لیفان نداشت به هر حال ما شب بعد به بنگاه مراجعه و درخواست قولنامه نمودیم. در همان شب صاحب و یکی از اعضای اتحادیه حضور داشتند و ما ماجرا را برای ایشان توضیح دادیم. و ایشان از بنگاه خواست یا پول ما را پرداخت نماید یا بدهی را پرداخت تا سند آزاد شود. که در نهایت بنگاه ماشین را تحویل گرفتند و پول ما را طی یک فقره چک صادره از بانک تجارت به تاریخ 12/09/97پرداخت نمود. و قولنامه نوشته شده را باطل نمودند. در ضمن اینجانب کمسیون بنگاه و حق ابطال وکالت تیبا را به صورت نقد پرداخت نمودم. حتی ما حاضر شدیم در پای قولنامه بنویسد که اگر در تاریخ سررسید قسط، قسطها پرداخت نشد ایشان قبول نماید. و قولنامه را به ما تحویل دهد قبول نکرد. و ما آن شب سند لیفان و یک جک به مبلغ 800000000 میلیون ریال جهت پشتوانه نقل و انتقال لیفان بصورت امانت نزد بنگاه سپردیم. گفتیم ما همین فردا حاضر به انتقال سند هستیم. و در همان شب به آقای م تماس گرفته و گفتیم مسئله تیبا تمام شد و مدارک لیفان تحویل بنگاه گردید.
چند روز بعد با تماس گرفته شده با اقای م که هزینه سند لیفان را کم و مابقی پول لیفان را تحویل دهید که موارد ذیل برای عدم پرداخت از طرف ایشان مطرح شد
1- یک روز میگوید کمسیون لیفان را پرداخت نماید. که نهایت با تماس با بنگاه مسئله حل میشود
2- یکروز میگوید بروم ببینم هزینه نقل و انتقال چقدر است فردا پرداخت میکنم
3- یک روز میگوید شما زیاد پاسگاه میایید. که به ایشان اثبات کردم از آن شبی که خودش فرمودند مسئله تیبا را حل کنید تا پول را پرداخت نمایم و با ما دست دادند دیگر ما پاسگاه نیامده ایم
4- در آخرین سناریوی که مطرح نموده اند اینکه بنگاه تیبا را به من داده و شما باید بیاید خسارت من را بدید. که به ایشان گفتم ما از بنگاه خریدیم و به بنگاه هم فروختیم. وخرید ما کاری به شما هم نداشت شما دوست دارید و اختیار مالتان را دارید تمام ماشینهای بنگاه را بخرید. (در ضمن ایشان به گفته خودش با بنگاه به نام اقای س ده سال است که کار میکند و مراودات مالی دارد).
ایا ایشان میتواند چنین ادعای داشته باشد. و در ضمن ماشین که بنگاه به همن فروخت به نام شخص دیگری است

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سئوال زیاد و پیچیده است نیاز به گذاشتن وقت و حق المشاوره است