مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله برای تخلف در کم کردن کیلومتر

سلام. من دو روز پیش ماشینم رو با یه ماشین دیگه معاوضه کردم و قرارداد دستی با دو تا شاهد نوشتیم. و ماشینی که طرفم به من داد کیلومترش رو نودتا بود اما فردای همان روز که بردم و با دستگاه چک کردم صد و نود بوده ماشین مدل نود و چهار. همون وقت هم شاهد ها رو اطلاع دادم و هم به طرفم زنگ زدم و اس دادم که اونم میگفت فکر نکنم اینجور باشه ماشین دوسال دست خودم بوده. من گفتم اقا ماشینم رو بیار و ماشینت رو بردار ببر ولی اون قبول نکرد حالا من باید چیکار کنم.
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله میتونید فسخ کنید