مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر ثبت

با سلام چک شرکت درتاریخ 96/3/3 از طریق ثبت به اجرا گذاشته شد و در تاریخ 96/10/27 با شاکی به صلح رسید و ایشان طلب خود را گرفته و رضایت داد الان برای مختومه کردن پرونده ثبت میگوید باید نیم عشر پرداخت شود. در حالی که هیچ گونه اقدام اجرایی صورت نگرفته ادعا ثبت نسبت به دریافت نیم عشر فقط استعلام پلاک ثبتی بود ایا نیم عشر به ثبت تعلق میگیرد و اگر نیم عشر تعلق نمیگیرد با کدام بند از قانون باید ثبت را متقاعد کرد

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام نیم عشر بعد ابلاغ اجرائیه تعلق می گیرد و اگر به توافق باشد نصف حق اجرا پرداخت میشه