مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اتومبیل

باسلام
اتومبیلی را سال گذشته در یک بنگاه دیده و چون مالک در آنجا حضور داشت قولنامه کردم، مبلغ 130 تومان ، 100 تومان نقد پرداخت کردم که چون صاحب پدرخانم مالک بنگاه بود با سوال از ایشان و رضایت لفظی ایشان در بنگاه کارت کشیدم و مابقی را 10 عدد چک به صاحب دادم و ایشان هم با حضور در تعویض پلاک، انتقال پلاک بصورت 2 دانگ من و 4 دانگ صاحب، انتقال پلاک داد، بدلیل اینکه چک های من هنوز نرسیده است. تمامی چک ها سر موقع پاس شد ولی هماکنون صاحب از انتقال قطعی ممانعت میکند و میگوید بنگاه پول اولیه را بمن داده است، بنگاه نیز میگوید من پول ایشان را داده ام و بنظر میرسد داماد و پدرخانم دعوای خانوادگی دارند و اتومبیل اینجانب گرو کشیده اند، من فقط تصویر قولنامه را دارم و اصل آن نیز در بنگاه است. ضمن تشکر لطفا بفرمایید من چه باید انجام دهم و در آخر از چه کسی شکایت کنم. بنگاه و یا صاحب و یا هر دو

پاسخ ها :

پرسشگر :

صاحب قبلی میگوید بنگاه 100 میلیون اولیه را کاملا بمن نداده است ، پس من هم برای انتقال قطعی حاضر نمیشوم ، بنگاه هم در دادن مدارکی دال بر پرداخت کامل همکاری کامل ندارد .