مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست نویسی

سلام. اداره منابع طبیعی یو تی ام اشتباه که باعث جابجایی روستا در روی نقشه شده را در اختیار بنیاد مسکن قرار داده. حالا بنیاد برعلیه من شکایت کرده که زمین من برای بنیادی و دادگاه منو محکوم به تصرف عدوانی کرده و قاضی دادگاه هم اصلا اجازه توضیح نمیده. همه مدارک و دارم که اشتباه صورت گرفته و اینکه زمین های روستا مشاع میباشد اما در نقشه هوایی نشوند داده شده که کشت و کار صورت میرفندرسکی چطور میتونم یک متن خوب و کامل برای اعتراضم بنویسم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام هر کاری تخصص خاص خودش را داره به یک وکیل خوب مراجعه کنید