مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی

با سلام
من یه زمین دارم به متراژ 20000 متر سی سال ترکش کردیم وقتی ترکش کردیم منابع طبیعی اومده درخت کاشته تو زمینمون من سند مشاع دارم حالا چطور از منابع طبیعی مجوز بگیرم که درخت ها رو بندازم و زمینمو درست کنم؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر منابع طبیعی زمین را ملی اعلام کرده است می بایست دادخواست اعتراض به نظر منابع طبیعی مبنی بر اعلام ملی شدن اراضی خود کنید و دلایل تهیه کنید. موضوع بسیار تخصصی است. در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص
گردد که آیا زمین شما ، جز ، زمینهای منابع طبیعی است یا جز مستثنیات
و اگر زمین جز منابع طبیعی باشد شما باید
حسب مورد ، دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56
یا اعتراض به آگهی منابع ملی اعلام شدن زمین را
به طرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نمایید
و ... جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر منابع طبیعی زمین را ملی اعلام کرده است می بایست دادخواست اعتراض به نظر منابع طبیعی مبنی بر اعلام ملی شدن اراضی خود کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منابع طبیعی زمین را ملی اعلام کرده است می بایست دادخواست اعتراض به نظر منابع طبیعی مبنی بر اعلام ملی شدن اراضی خود کنید