مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خلع ید و قلع و قمع اعیانی

با سلام. بنده سال 94 یک قطعه زمین مسکونی خریداری نموده و برای آغاز ساخت و ساز این ملک، پروانه ساختمانی و مجوزهای لازم دیگر را از شهرداری گرفتم. روز آغاز فعالیت، مهندس نقشه برداری شهرداری به محل امده و حدود زمین را برای من مشخص نمود که با محلی که مالک هم به من نشان داده بود یکی بود. ما ساختمان را ساختیم و بعد از 2 سال پایان کار را اخذ نموده و درخواست سند تفکیکی کردیم. با مراجعه نقشه بردار اداره ثبت، میز عدم وجود مغایرت و یا تجاوز به اطراف محرز و صورتجلسه گردید و سندهای تفکیکی نیز صادر شد.
حدود 9 ماه قبل، از شهرداری تماس گرفتند و گفتند که مراجعه کنید. بعد از مراجعه گفتند که ساخت را در زمین غیر انجام داده اید و زمین شما با زمین مالک بغلی جابجا شده است. (لازم به ذکر است سندهای تفکیکی برای زمین خودم است، اما ساخت در زمین بغل انجام شده است).
مالک زمین شکایت کیفری تصرف عدوانی کرد که منع تعقیب صادر شد. همزمان شکایت حقوقی برای خلع ید و قلع و قمع اعیانی کرده است و مطالبه دو برابری مبلغ زمین خود را در ازای فروشش به ما دارد. اولین جلسه دادگاه نیز هفته گذشته انجام شد و حرف اخر قاضی این بود که با هم مصالحه کنید. اما طرف ما فقط مطالبه دو برابری قیمت زمین خود را در ازای واکذاری زمین به ما دارد.
دو سوال از حضورتان دارم.
اول اینکه با توجه به اشتباه کردن شهرداری و اداره ثبت، و در نهایت صدور سند تفکیکی ایا قاضی میتواند حکم قلع و قمع صادر نماید؟
دوم اینکه اگر طرف ما حاضر به مصالحه منطقی نشود و مصالحه ای صورت نگیرد، دادگاه چه حکمهایی میتواند صادر نماید؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
املا حتما وکیل بگیرید
قلع و قمع بعید است نه به سبب اشتباه شهرداری و ثبت بلکه میتوان از ماده واخده قانونی که الان در ذهنم نیست ملاک گرفت
شما باید شهرداری و ثبت را وارد دعوا میکردید با جلب ثالث

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام دادخواست جلب ثالث بدهید و ثبت و شهرداری و فروشنده و کارشناس را به پرونده اضافه کنید