مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طرف

با سلام و درود
نامزد سابق بنده بعد از دوسال از جدایی ازم سه میلیون قرض خواست دومیلیون نقدی و یک میلیون که به کارت دوستش واریز کردم برای مدت یک ماه بعد از یک ماه که پولو ازش خواستم گفت که تا 2تیر ماه همون دوستش قراره واسم بریزه الانم 2ماهه که هیچ خبری ازش نیست و جواب گوشیرم نمیده برای پیگیری رفتم از بانک به صاحب حساب زنگ زدن اونم گفت که من با کسی که پولو زده معامله کردم و بره شکایت کنه میام جواب میدم منم کلا طرفو نمیشناسم. وکلای محترم لطفا راهنمایی کنید الان من برای مطالبه طلب چه مسیری رو باید طی کنم مدارکم کپی شناسنامه نامزدم فیش واریز یک میلیون تومن. پرینت حسابم با یه پیام که نوشته (مبلغ 1میلیون دوم تیر ماه میاد به حسابت) رو دارم کافیه آیا ؟
آیا امکانش هست وکیلی پروندمو قبول کنه و در اضای حق الوکاله درصدی از سه میلیونو ورداره ؟
امکانش هست یک نمونه دادخواست بهم بدین و اینکه الان من باید روی هردو شکایت کنم یا فقط صاحب حساب لطفا جواب کامل بدین گرفتارم نیاز شدیدم به پول دارم
ممنون سایت خوبتون

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بایستی دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام به استناد فیش واریزی یا فیش کارت به کارت یا پرینت حساب میشه فقط از کسی کهپول به حسابش واریز شده استرداد پولو خواست راه دوم اینه که اگر پیامکی از نامزدتون مبنی بر اینکه گفته باشه فلان مبلغ پول بهم بده تا فلان تاریخ پس میدم و قید کرده باشه یه قسمت پولو به حساب من و یه قیمت پولو به فلان شماره حساب یا کارت بریز در این صورت میشه کل پولو فقط از نامزدتون مطالبه وجه کنید و دادخواست چه به طرفیت نامزد چه به طرفیت هر دو نفر تحت عنوان استرداد وجه یا مطالبه وجه باید مطرح شود و به هیچ وجه کلمه قرض را نیاورید چون در این صورت دادگاه میگه اثبات کن موضوع قرض بوده لذا فقط مطالبه وجه کافیه