مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام من برادرم سرقت درون خودرو انجام داد, الان با سند آزاد بعد چنتا چک به گفته صاحب ماشین داخل ماشین بوده الان تمام وسایل گیرشون اومده بعد میگه چکها مال مشتری بود رقم بالا بود هیچ مدرکی نداره که چک اینطوری داخل ماشین بود فقط میگه بوده الان پرونده تجدید نظر میخواستم بدونم اگه حکم بدن رد مال میزنن نصبت به چکها تحقیق نمیکنن که چکی بود نبود, بعد حکم کشید شده که دادگاه صادر کرد, متهم باید حتما رضایت بگیره.
باتشکر فراوان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما به عنوان تجدیدنطر خواه از دادگاه تجدید نظر تقاصای استعلام از صادر کننده های چک و بانکهای مربوطه رو بکنید