مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

با سلام،سال 98یک واحد مسکن مهر با شوهرم خریداری کردیم و 3دانگ‌ 3دانگ بود،در حد قولنامه،بانک مسکن و راه و شهرسازی استان ایراد گرفتن که مسکن مهر به هیچ عنوان 3دانگ 3دانگ معنی نداره و ارزش قانونی نداره و 6دانگ باید به نام یک نفر باشه،فروشنده باز اومد و 6دانگ رو به نام من انتقال داد و بانک مسکن وراه و شهرسازی هم شهر خودم هم استان و تمام مدارک به نام من شد و فروشنده وکالت تمام رو به من دادند،الان شوهرم‌ میتونه ادعای مالکیت کنه؟در ضمن 2سال تمام قسطا رو خودشون دادند و در جریان‌ کامل 6دانگ به نام‌ من هستند،با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور مگر همسرشما ادعای مالکیت را مطرح نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج می تواند مدعی بشود ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و
ادعاهای مختلفی را بیان کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است ایشان اگر ادعایی خلاف دارد باید اثبات کند