مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام زمین موروثی پدرم که شاهد خریداری از متصرف فعلی که ادعای مالکیت میکنه از ما بعد از فوت پدرم ما دستنوشته محلی و امضای شورای روستا هم داریم که مالکیم و اقدام کردم برای سند حقوق وراث هم داده شده ولی بعد از فوت عمه و عمو هم ادعای مالکیت دارن قطعه رو تفکیک کردم 3دانگ طبق قولنامه دستی پدرم فروخته به من 3دانگ بعنوان مهریه مال مادرم هست دوتا جواز ساخت هم گرفتم. عمو و عمه دعوی تقسیم ترکه و متصرف ادعای مالکیت رو مطرح کردن پدر متصرف که ملک رو به پدربزرگم فروخته زنده است حالا دادگاه اثبات مالکیت با 3 مدعی رو دارم چیکار کنم در حالیکه اداره ثبت باغ لاهیجان زمین رو نصف به نام پدربزگم و پدر متصرف ثبت کرده و نامه اش موجود هست مالیات بر ارث رو هم پرداخت کردم دادگاه کیفری و تجدیدنظر استان هم حکم بر مالکیت مشاعی ما داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا پاسخ دقیق داده شود جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مطرح بفرمایید در خدمت شما هستم تگران نباشید