مشاوره حقوقی رایگان - اگر قولنامه زمین زراعی دارای سند مفقود شده باشد چگونه مالکیت اثبات میشود

دو برادر در سال 54 نیم دانگ از یک قنات که زمینهایش مشاع است ولی سند دارد را قولنامه ای خریداری می کنند ولی به دلیل اینکه ملک موروثی بوده سند انتقال ندادند الآن پس از گذشت 47 سال که تصرف و مالکیت داشته اند ورثه قصد اخذ سند به نام خودشان دارند ، این دو برادر چگونه می توانند مالکیت خود را ثابت کنند؟
با سپاس از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید مشخصشود که با چه شخصی معامله داشتند می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص قنات از شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در خصوص قنات از شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند و اثبات مالکیت دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید