مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و خیانت

با سلام. بعد از طلاق از همسر اولم با خانمی ازدواج کردم اما چون با خانم دومم به مشکل برخوردم و خواستار طلاق شدم همسر اولم که در جریان مشکل ما بود مرتب زنگ می زد و خواستار بازگشت به زندگی مشترک بود در این مدت که خواستار بازگشت بود و من قبول کرده بودم از من هدایای گران قیمتی گرفته بود به نیت ازدواج مبالغی هم وجه نقد دریافت کرده بود بعد از مدتی که برایش خانه اجاره کرده بودم و کسی در جریان نبود بدون هیچ دلیل قانونی منکر ازدواج و هرگونه رابطه ای شد و با فرد دیگری قرار ازدواج گذاشته قابل ذکر است که در این مدت رفت و آمد به عنوان زن و شوهر هم داشته ایم و شاهدانی نیز وجود دارد حال سوال اینجاست می توانم به دلیل انکار در مورد رابطه و ازدواج و اخذ هدایا و وجه نقد از ایشان به اتهام کلاهبرداری و خیانت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ازدواج شما رسمی نبوده و یا ثبت نبوده حتی به صورت عادی؟
ولی در خصوص اخذ هدایا و دیگر اقلام و هزینه میتوانید به عنوان کلاهبرداری به جهت فریب شکایت کنید