مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام. من یک سال پیش تصادف کردم و معلولیت دارم. ماشین من با این که مناسب سازی بود پلیس قبول نکرد اول 100 درصد طرف مقابل که فوت شدند مقصر بود ولی با گذشت 3 روز از حادثه 50 درصد من 50 درصد مقابل رو مقصر کردند.
بیمه 220 میلیون پرداخت کرد الان بیمه میگوید باید پولی که من به خانواده فوت شد پرداخت کردم رو به من باید بازگردانی. این موضوع یعنی چی؟ بیمه گزار ... رفتم گفت اره تو باید وقتی بیمه میشدی 70 هزار تومن بیشتر پرداخت میکردی و نکردی و به خاطر همین 220 میلیون رو باید پس بدهی و من هم گفتم پس مقصر خود شما هستیند که به من نگفتید و من نمیدونستم هر چقدر باید پرداخت میکردم باید میگفتید که بپردازم ولی باز قبول نکردن الان از من 220 میلیون پول میخواهند. من باید چی کار کنم؟چه اقدامی کنم؟ من بیمه بودم و بیمه هم پرداخت کرده، چرا میخواهند از من بگیرند؟ دلیل قانع کننده میخواهم که پول رو پرداخت کنم و یا راهی برای این که پرداخت نکنم. ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،مورد بیان شده از موارد بازیافت موضوع بیمه اجباری شخص ثالث مصوب سال95نمی باشد و در صورت اقدام بیمه،دادگاه بنفع شما حکم می دهد