مشاوره حقوقی رایگان - آیا شهادت شوهر برای زن در دادگاه میتواند مورد استناد باشد؟

سلام در پرونده ای شاهد اولیه که در کلانتری شاهد شده علی الرغم دعوت به دادگاه نیامده. ولی شاکی شوهر خود را بعنوان شاهد معرفی کرده و قاضی اظهاراتش را با ادای سوگند گرفته
آیا این نشان می دهد قاضی میخواهد شهادتش را قبول کند؟
آیا چنین کاری از لحاظ قانونی ایراد ندارد ؟
شوهر از ذینفعان و از اقوام درجه یک حساب نمیشود؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
اخذ شهادت منعی ندارد اما تاثیر شهادت باتوجه به سایر قرائن بنظر قاضی است.