مشاوره حقوقی رایگان - زمین حریم رودخانه

با سلام. من یک زمین 600 متری کنار رودخانه جاده چالوس دارم که پیارسال بعد سیل رودخانه را لایروبی یا پهن تر میکردند که چند متری که ما با رودخانه فاصله داشتیم را به علاوه یک خورده از زمین من را برداشتند رودخانه را پهن کردند. حالا تکلیف من چی هست؟ میشود الباقی زمین را که چسب رودخانه شده ساخت؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

من سمت رودخانه نه دیوارکشی ونه پنس کشی نکرده بودم الان که شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با حفظ حریم رودخانه وضوابط ومقررات از طریق پیگیری از منابع طبیعی وشهرداری اقدام نمایید

یک وکیل

رودخانه حریم دارد در حریم رودخانه ساخت و ساز و تصرف ممنوع هست