مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سهم الارث از وراث قانونی دیگر

سلام برادری داشتم که بعد از فوت پدر ،، درسال 79 همراه پسر2ساله اش در تصادف کشته شد و وارثین حین الفوت ایشان، مادر و همسرش بودند، طبق انحصار وراثت سال 79، 1چهارم اموال غیرمنقول و قیمت ابنیه متعلق به همسر و بقیه ماترک متعلق به مادر متوفی میباشد،، همسرمتوفی تمام اموال منقول اعم از دیه و وجه نقد و اجناس و اثاثیه را درهمان سال 79، برداشت و هیچی به مادر متوفی نداد، حالا پس از18سال که از فوت همسرش گذشته،،خانه موروثی پدرشوهرش فروخته شده، و ایشان ادعای دریافت ارث عرصه ملک موروثی را دارد، با اینکه کل سند 6دانگ به نام وراث قانونی پدرشوهر و مادرشوهرش به صورت اسناد سهمی صادر شده و اداره ثبت در جواب استعلام فروش ملک فوق هیچ حقی برای ایشان قائل نشده .. با این حال اداره ثبت از صدور سند برای خریدار خودداری میکند، چگونه میتوانیم اداره ثبت را ملزم به صدور سند برای خریدار نماییم؟ 2برگه کارشناسی قبل از فروش و یک برگه کارشناسی هم بعد از فروش ملک برای ارزش اعیانی و اعصار ملک موجود میباشد

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام ابتدا باید درخواست و اعتراض خود نسبت به اداره ثبتی که حاضر به صدور سند نمی‌باشد را به رئیس اداره ثبت محل وقوع ملک بدهید اگر رئیس اعتراض شما رو رد کرد ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ نظر رئیس اداره ثبت به دادگاه دادخواست بدهید.