مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت سرنشین در تصادف

با سلام.
من با اتومبیل که سرنشینان آن خانواده ام بودند تصادف نمودم و 50 درصد مقصر شناخته شدم و همسر و 2 فرزند من که سرنشین ماشین بودند فوت نمودند و من و بچه کوچکم به شدت آسیب دیدیم و نقص عضو شدیم. راهنمای فرمایید که اولا چه کسی باید علیه این جانب طرح شکایت نماید که من محکوم به پرداخت دیه متوفیان بشوم؟
ثانیا آیا از دیه همسر و 2 فرزندم به من میرسد؟
ثالثا مطالبه دیه صدمات وارده به خودم به چه صورت است باید علیه بیمه طرح دعوا کنم چطور؟
رابعا: آیا جد پدری فرزند صغیر باید علیه این جانب شکایت کند که من محکوم به پرداخت دیه صدمه و نقص عضو فرزند صغیر ( از طریق بیمه نامه شخص ثالث ) به وسیله رای دادگاه شوم کلا در این تصادف باید چه کسی علیه اینجانب شکایت کند که من محکوم به پرداخت دیه بشوم؟ چون خودم ولی دم و ولی قهری فرزند صغیرم هستم.

پاسخ ها :

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

بله میتوانید،اما با مشاوره پیش برید

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

چون بیمه زیر بار نمیره نیاز به مشاوره