مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت سرنشین در تصادف

سلام من تو ماشین شخص خواهر زاده ام همراه خانواده ام در حال حرکت بودیم خورد به دره پرت شد و پسر 4 ساله من تیکه تیکه شد و در جا تمام کرد. راننده مدارک کامل رانندگی بیمه کامل دارد. آیا احتمال دارد درصدی از دیه گردن راننده باشد؟

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

بیمه جانشین مقصر حادثه می‌باشد و تمام دیه را پرداخت خواهد کرد در صورت نیاز می‌توانید مشاور تلفنی بگیرید