مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به توقیف اموال برای مهریه

با سلام و خسته نباشید.
شوهر خواهر بنده رابطه نامشروع داشته و خیانت کرده و ثابت شده است. الان خواهرم میخواهد طلاق بگیرد و شوهر او دو تا ماشین سنگین دارد که یکی سند دارد و دیگری قولنامه ای هست و یک سواری پژو پارس دارد که سند دارد. هر دو تا ماشین ک سند دارند رو توقیف کردیم و ماشین سنگین به مزایده رفته و فروخته شده و الان پول آن در حساب اداره ی ثبت میباشد و فعلا به خواهر بنده پولی ندادند.
شوهر خواهرم من یک بار اعتراض زده به دیوان عالی که رد کردند و الان دوباره اعتراض زده و منتظر جواب آن هستیم. البته ما هم اعتراض زدیم و شخصا دوشنبه میخواهم نامه ببرم و بروم دیوان عالی که این آقا یک بار اعتراض زده الان با پارتی بازی یا ... دوباره اعتراض زده است. میخواهم بدونم جواب چه میشود؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
در هر صورت باید صبر کنید تا جواب اعتراض برگرده

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اول اینکه اگه موضوع همسرخودتونه به شما پاسخ میدن.
دوم نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد.ولی احتمال رد اعتراضش هست