مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به توقیف اموال

سلام. حساب یارانه ام از ثبت بابت مهریه توقیف شده .. و همسرم به دنبال توقیف خودرو معمولی من است که با آن در اسنپ کار میکنم و شغل دیگری هم ندارم.. جهت اعتراض و اثبات که خودروام جزو مستثنیات محسوب بشود میتوانم به ثبت اعتراض کنم؟؟ یا خیر و دوم اینکه باید منتظر توقیف ماشین باشم و کاری از دستم برنمیآید, چون واقعا تنها ممر درآمد من این خودرو است ... لطفا راهنمایی کنید ؟ باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا خودرو توقیف شده است یا خیر ؟با وکیل تلفنی صحبت کنید یا به دفتر مراجعه کنید برای راهنمایی بیشتر .