مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به توقیف باغ کشاورزی برای مهریه

با درود.
همسر بنده برای مهریه اش دو باغ که به نام بنده بوده رو توقیف کرده، بابت مهریه اش. در حالی که شغل من هم کشاورزی هست و منبع درآمد من، همین باغ ها هستند. دیگر شغلی ندارم. آیا می‌شود اعتراض کرد به این حکم؟ در ضمن شانزده سکه پیش گرفته و قرار شده ماهی نیم سکه هم بدهم و تا الان حدود دویست میلیون تومان از من به غیر از باغ ها گرفته است. یکی از باغ ها رو چند روز پیش فروخته است. با سپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با اعتراض و اعلام اینکه باغ محل درآمد و شغل شماست احتمالا میتوانید رفع توقیف کنید